Articles

Per començar... (extret del butlletí El Santfostenc, desembre 2004)

Sembla com si fos ahir i ja portem 18 mesos de govern independent, 18 mesos amb un govern modern, actiu, innovador, participatiu, obert... 18 mesos de govern on hem treballat a fi de potenciar el teixit social del municipi i de consensuar les línies mestres que hauran de definir el futur del nostre poble. Hem assolit un conjunt de millores que són el fidel reflex del nostre programa, una aposta per convertir Sant Fost en un model de convivència i progrés i l’Ajuntament en un paradigma de qualitat i eficàcia en la gestió. Aquesta aposta ferma es pot sintetitzar perfectament en els punts següents:

  •       Hem aconseguit l’ampliació del CEIP Joaquim Abril, a través d’unes obres que s’iniciaran properament. Tenim garantit el nou CEIP per al 2006, gràcies a la regidora Montserrat Sanmartí, que alhora ha vetllat per potenciar el paper de la dona, tant al govern com en el marc de la ciutadania.

  •       Hem treballat amb l’associacionisme esportiu i comercial, gràcies a la bona tasca, des del diàleg i el rigor, que ha dut a terme el regidor José Manuel Murcia.

  •       Hem reduït el nivell de sorolls i hem posat controls de velocitat. També hem potenciat la vigilància local, amb el regidor Juan F. Fernández com a artífex de tot el procés.

  •       Hem potenciat l’Ateneu com a espai cultural i hem propiciat un canvi d’estil en l’àmbit local de la cultura, donant un nou aire a la Festa Major, potenciant les activitats extraescolars i treient el màxim profit de l’Ateneu per a exposicions i actes culturals diversos. La responsable del canvi ha estat la regidora Marisa Silvente.

  •       Hem eliminat les línies elèctriques del centre del municipi, portant-les a l’extraradi, i hem millorat el sistema de recollida orgànica, gràcies al regidor Ferran Mauri.

  •       Hem avançat en Benestar Social amb l’obertura del Casal d’Avis de Mas Cantí i d’altres accions, amb el treball de les regidores Míriam Forés i Montserrat Armengol com a essencial en aquesta àrea.

  •       Hem d’agrair també la col·laboració inestimable d’Enrique Jiménez i Antonio Escribano (IC-EUiA) en l’estabilitat i el bon govern de l’Ajuntament.

  •       Hem implantat un model de qualitat reconegut per tothom, hem començat el procés urbanitzador de la Conreria i Can Calet Sud, i hem fet més, molt més, com podreu comprovar en les pàgines del nostre butlletí.

Tenim grans projectes que veuran la llum aviat. Tenim cohesió de grup i independència política. Tenim una gran il·lusió per seguir, idees per desenvolupar i, el més important, sentim el nostre deure de treballar pel poble.  

I per al 2005 demanem dues coses:  

  1. Encert en les nostres decisions perquè totes vagin en la bona direcció.
  2. Paciència als veïns i veïnes, ja que el nostre municipi avança, però ho hem de fer amb seny, sense atabalaments.

Què em resta per dir? Tan sols que, gràcies a aquests companys i aquestes companyes i al suport del poble, aquesta feina, habitualment poc agraïda, ha suposat per a mi un factor de realització i de reforçament personal. Em sento orgullós de ser l’alcalde de Sant Fost des de fa 11 anys. Per tot això, he de dir...

GRÀCIES, SANT FOST, PER SER INDEPENDENT.

Joan Gassó i Ramiro, Alcalde de Sant Fost i President d’Independents Units per Sant Fost.

 

 

 

Actualitzat el 15/01/2005


© 2004-2005 IUSF, Sant Fost de Campsentelles (Catalunya-Espanya)