Contacta amb IUSF

Un grup cohesionat, amb un únic objectiu: treballar per Sant Fost

Per això complim el nostre programa:

Satisfacció garantida

Ja no és un punt del nostre programa: és una realitat. L'Ajuntament ha dotat de pressupost aquest programa, per tal de garantir una prestació òptima dels serveis públics. En cas contrari, es compromet a retornar els diners als veïns. Una proposta innovadora de l'Equip de Govern d'IUSF, que aposta per la qualitat.

L'Albus

Gràcies a una tasca de control i seguiment, l'Equip de Govern d'IUSF ha verificat les necessitats reals de transport urbà dels ciutadans i ciutadanes de Sant Fost, modificant-ne els recorreguts i la freqüència de pas per tal de donar un millor servei a la població.

 

LES TRES REGIDORES D'IUSF A LA NIT DE L'ESPORT

El Cap de Dinamització d'Independents Units per Sant Fost, Xavier Baselga, va prendre aquesta instantània de les tres regidores d'Independents Units per Sant Fost a l'Equip de Govern: Marisa Silvente, Míriam Forés i Montserrat Sanmartí.

 

EL NOSTRE GRUP MUNICIPAL (I)

MÍRIAM FORÉS, REGIDORA DE SANITAT I SERVEIS SOCIALS

La regidora més jove del Consistori santfostenc, Míriam Forés i Calduch, filla de l’exregidor d’IUSF Dídac Forés, va néixer a Barcelona el 16 de desembre de 1980. Va viure a Mollet fins als 6 anys, tot i que els caps de setmana ja feia estades al nostre poble a casa dels seus avis. La Míriam ha viscut de prop tota l’evolució i el creixement de Sant Fost, en dos decennis que han estat fonamentals per al progrés i el benestar de la ciutadania. És soltera amb compromís i ha estudiat Educació Social, circumstància que li ha permès treballar i alhora desenvolupar la seva tasca com a regidora de Serveis Socials i Sanitat de l’Ajuntament.

La Míriam, molt amablement, ha volgut respondre les qüestions d’El Santfostenc.

  El Santfostenc: Com et vas plantejar entrar en política?

Míriam: Arran de l’experiència viscuda pel meu pare en aquest món de la política, ell em va saber transmetre les ganes de fer coses pel meu poble, per aconseguir un municipi del qual puguem gaudir i ens en sentim orgullosos.

El Santfostenc: Quins objectius vols assolir en la teva àrea?

Míriam : Intentar millorar les coses establertes, aconseguir una millor comunicació entre els santfostencs i les santfostenques, per tal de donar servei i superar les mancances que puguem tenir en l’àmbit dels Serveis Socials, per exemple, millorar la qualitat de vida dels nostres avis o oferir ajuts a les famílies amb problemes econòmics. Pel que fa a la Sanitat, el que em plantejo és aconseguir un bon funcionament del CAP perquè tots en puguem gaudir com a servei essencial que és. També aprofito per dir que hem aconseguit el 061, un telèfon d’emergències sanitàries que funciona des del mes de març i que és un bon suport davant les situacions urgents.

El Santfostenc: Com definiries en aquest moment el grup d’Independents Units per Sant Fost?

Míriam : És com pertànyer a una gran família que l’únic que vol és el millor per al nostre poble. Som una autèntica pinya. Estem molt units, com ja diu el seu nom.

El Santfostenc: Què suposa per a tu pertànyer a aquest grup?

Míriam: Una manera de créixer humanament i políticament.

El Santfostenc: Moltes gràcies, Míriam, per les teves amables respostes.

 

 

 

© 2004-2005 IUSF, Sant Fost de Campsentelles (Catalunya-Espanya)