Portal web del grup polític que governa a Sant Fost de Campsentelles

 

Contacta amb IUSF

Gassó ha rebut el guardó al Congrés de Diputats

Un gran premi a una gran gestió

Aquest premi és l’exemple inequívoc de la feina que IUSF està realitzant pel bé de Sant Fost, amb eficàcia, creativitat i un estil de governar que fa oblidar els temps de la inestabilitat. Amb Joan Gassó i amb Independents Units per Sant Fost, el nostre poble creix en benestar i en progrés. La bona gestió s’escriu amb lletres d’or després del reconeixement del Congrés de Diputats: les sigles IUSF.  Continua...

Hem obert una nova secció al portal web, anomenada Articles, en la qual apareixeran diferents escrits del nostre grup. L'encetem amb l'editorial del darrer Santfostenc, escrita pel president d'IUSF, Joan Gassó.  

Rebrà el guardó a la millor iniciativa econòmica municipal de tot l’Estat Espanyol

Joan Gassó obté el premi a la feina ben feta

Independents Units per Sant Fost està d’enhorabona. Joan Gassó, el nostre Alcalde, que ha dut l’estabilitat al nostre poble i que treballa de valent cada dia a fi de millorar-lo, rebrà el dijous 20 de gener, al Congrés dels Diputats i de mans del seu president, Manuel Marín, el premi Trámite Parlamentario y Municipal a la millor iniciativa econòmica presentada a una corporació local. La iniciativa, de la qual ja vam parlar a la nostra web, obliga a l’administració local a retornar els diners als veïns quan els serveis no es compleixen de forma correcta i ja s’aplica des de fa un temps a Sant Fost (es tracta del Programa de Satisfacció Garantida). Aquests premis són convocats per a premiar les millors iniciatives presentades per eurodiputats, diputats, consellers i regidors en llurs institucions respectives.  Continua...

Enhorabona Joan Gassó, enhorabona IUSF, i sobretot, enhorabona Sant Fost!

Per començar... 
Sembla com si fos ahir i ja portem 18 mesos de govern independent, 18 mesos amb un govern modern, actiu, innovador, participatiu, obert... 18 mesos de govern on hem treballat a fi de potenciar el teixit social del municipi i de consensuar les línies mestres que hauran de definir el futur del nostre poble. Hem assolit un conjunt de millores que són el fidel reflex del nostre programa, una aposta per convertir Sant Fost en un model de convivència i progrés i l’Ajuntament en un paradigma de qualitat i eficàcia en la gestió.  

Continua...

Joan Gassó i Ramiro, Alcalde de Sant Fost i President d'Independents Units per Sant Fost

El portal web d'Independents Units per Sant Fost és un canal d'informació permanent sobre aquest grup polític, el més important de Sant Fost.

   

IUSF compleix amb el seu programa

Després de 18 mesos de govern independent, la capacitat de treball dels seus integrants ha fet possible que un bon nombre dels punts que constituïen el nostre programa ja s'hagin convertit en realitat, a més d'aquells que es troben en marxa i que aviat es materialitzaran. Aquest serà l'eix del nou Santfostenc.
Veure notícia sencera

Montserrat Sanmartí, primera alcaldessa de la història de Sant Fost

La darrera setmana del mes d’octubre el nostre alcalde, Joan Gassó, va tenir vacances, per la qual cosa la primera Tinent d’Alcalde, Montserrat Sanmartí, es va convertir durant aquest període en alcaldessa accidental.
Veure notícia sencera

Un cop més, el PSC de Sant Fost intenta manipular el poble

No en van tenir prou amb la relliscada sobre la B-500, que ara intenten jugar amb l’antic lloc de treball del nostre Alcalde, utilitzant sempre la mateixa publicació: “El Triangle”. En comptes de pensar en Sant Fost, com fa IUSF, es dediquen a manipular fent servir la mentida de la manera més vil i mesquina.
Veure notícia sencera

Text del discurs de l'11 de Setembre, Diada Nacional de Catalunya

Un any més, Catalunya celebra amb normalitat institucional la seva Diada Nacional, l’Onze de Setembre, moment en què els ciutadans i les ciutadanes del nostre país realitzen actes d’afirmació de la nostra condició nacional, amb els seus trets diferencials ben presents. Un dels reptes que tenim plantejats en aquests moments és el de la redacció del nou Estatut, un text que ha d’esdevenir paradigma de la nostra realitat.
Veure notícia sencera

Compliment del programa

Si no queda satisfet, li tornem els seus diners

L’Ajuntament de Sant Fost ha fet realitat una de les promeses del programa d’Independents Units per Sant Fost, amb la seva aposta per la qualitat dels serveis, l’eficàcia i la professionalitat d’aquells que els fan possibles. La mesura, que és totalment inèdita a l’Estat Espanyol, s’ha aplicat a la xarxa de sanejament, el subministrament d’aigua, el de devolució i la concessió de llicències d’obres, consisteix a tornar els diners als veïns que hagin patit algun error o disfunció en el compliment dels serveis municipals per part del Consistori. Vegeu Enllaç 1 i Enllaç 2
Veure notícia sencera

Inaugurada l’escultura del Parc Central, amb la visita de l’ambaixadora de Cuba

La cooperació entre Cuba i Sant Fost s’ha tornat a viure amb la inauguració de l’escultura del Parc Central el passat dissabte 24 de juliol, una obra dirigida per l’escultor cubà Silvio Pérez i realitzada per un grup d’alumnes del 1r. Taller d’Escultura (IES Alba del Vallès), la qual simbolitza els tres grans eixos del Fòrum de les Cultures (diversitat cultural, pau i sostenibilitat).
Veure notícia sencera

La nova Llar d'Avis de Mas Cantí és una realitat

El passat diumenge 4 de juliol tingué lloc la inauguració de Can Mas Cantí, la nova Llar d'Avis de Sant Fost, un espai en el qual la gent gran podrà accedir a una varietat de serveis i que ha estat una de les apostes d'Independents Units per Sant Fost des de la passada  legislatura. La Llar d'Avis continuarà sent gestionada per l'Associació Cívica de la Gent Gran, que presideix Loreto Fullà (en la primera imatge, al costat de l'Alcalde i d'alguns regidors).  
Veure notícia sencera

PSC i CiU rebutgen el consens sobre els òrgans municipals d'informació
L’Ajuntament ha de garantir per llei la participació dels regidors i dels grups municipals en els òrgans d’informació i difusió municipal. Aquesta garantia només es podrà fer efectiva si s’aplica un Reglament que han d’aprovar els mateixos Plens. Precisament en sessió plenària –a principis de febrer- es va acordar començar a treballar els portaveus dels diferents grups municipals per poder tenir el reglament abans de les vacances. IUSF ha demostrat en tot moment la seva voluntat d’arribar a acords que permetin reflectir el pluralisme en els òrgans de comunicació.
Veure notícia sencera

Cap de setmana intens per als regidors d'IUSF

El cap se setmana del 29 i 30 de maig ha estat especialment intens per a l’Equip de Govern de Sant Fost, ja que s’han dut a terme alguns dels esdeveniments més destacats del “Maig Viu”. 
Veure notícia sencera

Les regidores d'IUSF a la Nit de l'Esport
Simpàtica instantània de les tres regidores d'Independents Units per Sant Fost a la Nit de l'Esport del passat dissabte 29 de maig.
Accés al nostre grup

 

 

 

 

   

Montse Armengol, nova regidora de l'Equip de Govern
Montserrat Armengol (a la dreta a la imatge) és la nova regidora de Sanitat i Benestar Social, després de la renúncia de Míriam Forés. Prengué possessió de la seva acta com a regidora d'IUSF en el Ple que se celebrà el dia 21 de setembre.
Veure notícia sencera

Míriam Forés, en un Ple molt emotiu, renuncia a l'acta de regidora

Míriam Forés i Calduch, regidora de Benestar Social i Sanitat s'ha vist obligada a renunciar a l'acta de regidora perquè anirà a viure i treballar lluny de Sant Fost. En el Ple del dimarts 7 de setembre va presentar oficialment la seva renúncia. 
Veure notícia sencera

Festa Major 2004

Èxit sonat de participació

La Festa Major d'enguany, que va acabar el passat 1 d'agost, es va cloure amb un èxit sonat de participació. La varietat d'actes programats i la seva qualitat van provocar que els santfostencs i les santfostenques sortissin al carrer i s'impliquessin de manera molt rellevant. Independents Units per Sant Fost no en va ser una excepció i en tenim una bona mostra. 
Veure notícia sencera

Sant Fost viu el Fòrum 2004

Sant Fost ha participat en el Programa de Municipis i Entitats al Fòrum, d'acord amb la seva condició de poble capdavanter en la comarca del Vallès per la seva participació en aquest esdeveniment cultural. Una representació nodrida de la població, formada per representants polítics, associacions cíviques i culturals i ciutadania (repartida en diferents franges d'edat) va assistir a la recepció per part de la regidora de l'Ajuntament de Barcelona, Maravillas Rojo (en la imatge, amb l'Alcalde Joan Gassó). 
Veure notícia sencera

Coses del poble

Des del nostre portal aprofitem l'avinentesa per felicitar el Grup de Dones Hedera i l'Agrupament Escolta Galzeran per la seva gran organització de la VII Caminada Popular (en la imatge, l'Alcalde i diversos regidors en plena fusió amb l'entorn). També celebrem l'extraordinari èxit de l'Aleví de la UE Sant Fost de Futbol, que s'ha proclamat campió de la seva categoria i ha aconseguit l'ascens directe a la Primera territorial.

Parlem de democràcia? Sí, però de debò
Ja estem acostumats, des d’Independents Units per Sant Fost, a les cartes extemporànies de la senyora Josefina Caro (PSC de Sant Fost) a la publicació “Línia Vallès”, unes missives que sempre tracten del mateix tema: la desqualificació barroera de la tasca duta a terme per l’Equip de Govern que presideix Joan Gassó. En la seva darrera intervenció, la senyora Caro fa una mena de dissertació sobre el que significa ser demòcrata a Sant Fost: acusa l’Alcalde de males arts, d’antidemòcrata (per tant, de dictador, si el diccionari de sinònims no s’equivoca) i de recollir les esclofolles que deixen els altres partits.
Veure notícia sencera

Neix el segon fill del regidor José Manuel Murcia

El Regidor d'Esports, Comerç i Turisme de l'Ajuntament, José Manuel Murcia, ha estat pare per segon cop. La seva dona, Isa, ha donat a llum un preciós nadó anomenat Sergio, que ha nascut a la Maternitat de Les Corts el dia 1 de maig. En Sergio pesava en néixer 3,150 kg. Enhorabona a tota la família de part d'una altra gran família: IUSF. 

Els diferents grups polítics de Sant Fost presenten els seus manifestos sobre els 25 Anys d’Ajuntaments Democràtics.

En el Ple Ordinari del dia 27 d’abril l’Ajuntament de Sant Fost va aprovar per unanimitat una declaració institucional sobre els 25 Anys d’Ajuntaments Democràtics. Els diferents grups municipals van llegir els seus manifestos. 
Veure notícia sencera

Augmenta el nombre de viatgers que utilitzen l’Albus

Des de l’1 d’abril, l’Albus té un vehicle més petit i el recorregut també s’ha modificat, augmentant-ne el nombre de carrers al veïnatge de Can Calet i entrant per diversos carrers de la Zona Centre i de la Zona Est, tot arribant a Can Boc. En tots els viatges arriba fins a l’estació de Renfe Mollet-Sant Fost, una millora molt ben valorada.
Veure notícia sencera

 
Ciutadà i ciutadana de Sant Fost: pots participar-hi!
Independents Units per Sant Fost obre la seva bústia de correu electrònic per a tots aquells que vulguin fer-nos arribar els seus suggeriments i les seves consultes.
  

 

Actualitzat el 27/01/2005, ha rebut  visites. 

© 2004-2005 IUSF, Sant Fost de Campsentelles (Catalunya-Estat Espanyol)